Eifert János - Vágta (1970)

Eifert János - Vágta (1970)
Zárt sorozat: 35 példány
Elérhető: 23 példány
Kategória: Fotóművészet Eifert János
Megosztás:

Eifert János: Vágta / Galopp (1970)
Giclée print 30 x 30 cm, 50 x 50 cm keretben

Felvételi adatok: Flexaret 6x6-os kétaknás fényképezőgép, ORWO NP 20-as fekete-fehér negatív, zselatinos ezüst filmnyersanyag 6x6cm
Felvétel helye és időpontja: Budapest, 1970


Hogyan készült  "Vágta" c. képem?
"Budapesten a Nemzetközi CACIB, CAC kutyakiállításon, 1970-ben fényképeztem ifj. Moldrich Pált, fajtagyőztes kuvaszaival. A felvétel pillanatában (1/8 sec), miközben a vágtató kutyákat mozgás-irányukkal megegyezően kísértem a kamerával, csettintettem a nyelvemmel, mire az egyik kuvasz a gép felé (a hang irányába) kapta a fejét. Fizikából ismerjük: két azonos, de ellentétes vektor eredőpje nulla. Hát így maradt az elhúzott, bemozdulásos képben az egyik kuvasz feje éles. A felvétel megjelent a Kutya c. szaklapban, majd kiállítási képként bejárta a világot, számos díjat és elfogadást nyerve." (Eifert János)

 

További alkotások

Eifert Art Gallery

Rólunk

Az Eifert Art Gallery weboldalt Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész alapította 2021-ben azzal a céllal, hogy zárt sorozatban (limited edition) , sorszámozva és garanciával ellátva értékesítse díjnyertes kiállítási alkotásait. Az eladásra felkínált alkotások csak az Eifert Art Gallery weboldalon vásárolhatók.  Eifert János fotómúvész további alkotók meghívását is terve ...

Szolgáltatások

BÉRBEADÁS

Az Eifert Art Gallery lehetőséget biztosít az alkotások bérletére napi, heti, vagy az ön által kiválasztott időtartamra.

TOVÁBB

PORTRÉ FOTÓZÁS

Az Eifert Art Gallery alkotói vállalnak egyedi portré és alkalmi fotózást.

TOVÁBB

WORKSHOP

Az Eifert Art Gallery vállalja igény szerint workshopok rendezését egyedi helyszíneken.

TOVÁBB

SAJTÓFOTÓ

Az Eifert Art Gallery lehetőséget kínál a sajtó és a nyomtatott kiadványok számára az egyedi méretben és a szerződés szerint meghatározott felhasználásra a megjelentetett képek megvásárlásra.

TOVÁBB

KIÁLLÍTÁSOK

Az Eifert Art Gallery vállalja Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész által készített alkotásokból összeállított tematikus kiállítások kölcsönzését.

TOVÁBB

Kapcsolat egy kattintással

  • More One Kft.
    1165 Budapest, Futórózsa utca 70. 4.em. 3
  • Tel.: +36 70 338 4224
  • info@eifertartgallery.hu
  • www.eifertartgallery.hu

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 194358