Művészi fotó alkotások vásárlása

Művészi fotó alkotások vásárlásaA művészi fotó alkotások vásárlása ► a digitális fotózás beköszöntével sokáig elérhetetlen volt, mert a digitális képek korlátlan példányban sokszorosítva veszítenek értékükből. Az Eifert Art Gallery webáruház azzal kínál lehetőséget művészi fotó alkotások vásárlására, hogy kiemelkedő díjazott és kiállításokon szereplő fotó alkotásokat kínál megvásárlásra zárt sorozatban történő értékesítéssel. A művészi fotó alkotások vásárlása zárt sorozatban garantálja az alkotás értékét, hiszen az csak az alkotó által meghatározott példányszámban kerül értékesítésre. Az Eifert Art Gallery webáruház által zárt sorozatban értékesítésre felkínált alkotások giclée nyomtatási eljárással készülnek azzal a céllal, hogy a művészi fotó alkotások vásárlása értékálló befektetés legyen. A giclée nyomtatási eljárás a ma elérhető legmodernebb nyomtatási forma egyedi példányok készítésére 12 speciális fakulásmentes színnel és archív hordozóra azzal a céllal, hogy a művészi fotó alkotások vásárlása hosszú időn, akár több mint 100 éven keresztül dísze legyen a vásárló, gyűjtő vagy befektető kiállítási helyiségének, irodájának.

Az művészi fotó alkotások vásárlása különleges művészi ajándék kiemelt alkalmakra, mint esküvő, egész fordulós születésnap vagy házassági évforduló. Az Eifert Art Gallery webáruház hosszú távú célja, hogy a művészi fotó alkotások vásárlása biztosítsa a fotóművészet helyét és rangját a képzőművészet világában. Az Eifert Art Gallery webáruház alapítója és művészeti vezetője Eifert János Balogh Rudolf díjas fotóművész ►, aki saját díjazott és kiállításokon szereplő képeit kínálja fel zárt sorozatban művészi fotó alkotások vásárlására. A művészi fotó alkotások vásárlása lehetőséget teremt különleges és eddig elérhetetlen fotóművészeti alkotásokra, melyek a FIAP és PSA nemzetközi fotóművész szervezetek által is díjakkal elismertek. Az Eifert Art Gallery webáruház által művészi fotó alkotások vásárlására felkínált alkotások igazolást kapnak a zárt sorozatban megvásárolt példányra, az Eifert Art Gallery webáruház szárazbélyegzővel és az alkotók eredeti aláírásával kerülnek átadásra a vásárló számára. A művészi fotó alkotások vásárlása az alkotók által az alkotás művészi értékét legjobban kifejező méretben kerülnek giclée nyomtatásra, kerettel vagy vakkerettel készülnek akár 100 x 100 cm méretben.

A művészi fotó alkotások vásárlása lehetőséget biztosít olyan egyedi alkotások vásárlására is Eifert János Balogh Rudolf díjas fotóművésztől ► mint a „Vágta”, a „Cirkusz”, a „A Világ végén” vagy a „Feleségem Katával” című alkotások. Egyedül az Eifert Art Gallery webáruház biztosít lehetőséget Eifert János Balogh Rudolf díjas fotóművész egyik kiemelkedő és az élete művészetét meghatározó „Tűztánc” és a „Kettős tudat” művészi fotó alkotások vásárlására. A digitális technikával készült fotó alkotások mellett az Eifert Art Gallery webáruház lehetőséget biztosít az analóg technikával készült művészi fotó alkotások vásárlására is. Az analóg technikával készült művészi fotó alkotások vásárlása minden esetben 1 db eredeti példány vásárlását jelenti.

Az Eifert Art Galley webáruház a művészi fotó alkotások vásárlása mellett lehetőséget biztosít az Eifert János művészetét bemutató könyvek vásárlására ► is, mint Turczi István EROTIKON Eifert János aktfotóival és a Feledy Balázs "Eifert János" kismonográfia című kiadványok. A művészi fotó alkotások vásárlása az alkotó és az Eifert Art Gallery webáruház által meghatározott áron történik és nem árverés formában. Az Eifert Art Gallery webáruház a művészi fotó alkotások vásárlása után számlát állít ki és ehhez rendelkezik az Alkotó és az Eifert Art Gallery webáruház között az eladott alkotásra vonatkozó adásvételi szerződéssel. Az Eifert Art Gallery webáruház művészeti vezetője Eifert János az általa vezetett „Mester és Tanítványai” alkotó csoport tagjait meghívja az Eifert Art Gallery webáruházba alkotósaik bemutatására, és ezzel lehetőséget biztosít további művészi fotó alkotások vásárlására. Az Eifert Art Gallery webáruház lehetőséget biztosít a művészi fotó alkotások vásárlására személyes átvétellel is. Ebben az esetben a művészi fotó alkotások vásárlására során a vevő személyesen találkozhat és megismerkedhet az alkotóval. Az Eifert Art Gallery webáruház a regisztrált felhasználókat hírlevél formában értesíti az aktuális kiadványokról, és kiállításokról ezzel is segítve döntésüket a művészi fotó alkotások vásárlására. A művészi fotó alkotások vásárlására előzetesen, az Eifert Art Gallery webáruházzal történt egyeztetés alapján lehetséges egyedi méretben is.
Eifert Art Gallery

Rólunk

Az Eifert Art Gallery weboldalt Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész alapította 2021-ben azzal a céllal, hogy zárt sorozatban (limited edition) , sorszámozva és garanciával ellátva értékesítse díjnyertes kiállítási alkotásait. Az eladásra felkínált alkotások csak az Eifert Art Gallery weboldalon vásárolhatók.  Eifert János fotómúvész további alkotók meghívását is terve ...

Szolgáltatások

BÉRBEADÁS

Az Eifert Art Gallery lehetőséget biztosít az alkotások bérletére napi, heti, vagy az ön által kiválasztott időtartamra.

TOVÁBB

PORTRÉ FOTÓZÁS

Az Eifert Art Gallery alkotói vállalnak egyedi portré és alkalmi fotózást.

TOVÁBB

WORKSHOP

Az Eifert Art Gallery vállalja igény szerint workshopok rendezését egyedi helyszíneken.

TOVÁBB

SAJTÓFOTÓ

Az Eifert Art Gallery lehetőséget kínál a sajtó és a nyomtatott kiadványok számára az egyedi méretben és a szerződés szerint meghatározott felhasználásra a megjelentetett képek megvásárlásra.

TOVÁBB

KIÁLLÍTÁSOK

Az Eifert Art Gallery vállalja Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész által készített alkotásokból összeállított tematikus kiállítások kölcsönzését.

TOVÁBB

Kapcsolat egy kattintással

  • More One Kft.
    1165 Budapest, Futórózsa utca 70. 4.em. 3
  • Tel.: +36 70 338 4224
  • info@eifertartgallery.hu
  • www.eifertartgallery.hu

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 194358