Eifert Art Gallery webáruház

Eifert Art Gallery webáruházAz Eifert Art Gallery webáruház ► 2021-ben lett alapítva Eifert János Balogh Rudolf díjas fotóművész által. Az Eifert Art Gallery alapításának elsődleges célja Eifert János EFIAP fotóművész ► díjnyertes kiállítási képeinek zárt sorozatban (limited edition) történő értékesítése. Az Eifert Art Gallery kínálatában szerepelnek Eifert János korai fényképei, mint a „Nyáj”, a „Vágta”, a „A kertész keze”. De szerepelnek olyan ritkaságok is az Eifert Art Gallery választékában mint a „Feleségem Katával”, vagy a „Tűztánc” és a „A Világ végén”. Az Eifert Art Gallery-ban megvásárolható alkotások giclée nyomtatási eljárással készülnek. A giclée nyomtatási eljárás a legmodernebb tintasugaras egyedi eljárás, ami a festék és a papír minősége miatt több mint száz éven keresztül megőrzi a minőségét.

Az Eifert Art Gallery webáruház a megvásárolt alkotásokat hitelesített és a zárt sorozatot igazoló Certification-nal adja át vevőnek. Az Eifert Art Gallery webáruház különlegessége, hogy az értékesítésre felkínált alkotások mellé egy bemutatót is talál a látogató, ami bemutatja hogyan készült a felvétel, és milyen publicitást kapott. Több esetben egy időutazáson veszünk részt például az Eifert Art Gallery webáruházban megvásárolható „Brooklyn Bridge” kép esetében, ahol Eifert János részletes leírást ad a New Yorkban készült képhez. Az Eifert Art Gallery webáruház további célja, hogy lehetőséget biztosítson az Eifert János által meghívott fotó- és képzőművészek számára alkotásaik értékesítésére. Az elsődleges válogatás és bemutatás alapja az Eifert Art Gallery webáruház számára, hogy az alkotás nemzetközi és hazai pályázatokon szerepeljen, és ott díjakat kapjon. Az Eifert Art Gallery webáruházban megjelenésre érdemes képek rendelkeznek FIAP és PSA szalonokban történő sikeres szerepléssel, díjakkal és kiállítási megjelenéssel. A megvásárolt alkotásokat az Eifert Art Gallery webáruház keretezve vagy vakkeret formában, biztonsági csomagolással szállítja vevőnek. Az Eifert Art Gallery webáruház a jövőben tervezi szépművészeti alkotások, elsősorban festmények forgalmazását. A gyűjtők számára kiváló lehetőséget biztosít az Eifert Art Gallery webáruház, hiszen az értékesített képek máshol nem vásárolhatók meg. A befektetők számára is egy kiváló lehetőség az Eifert Art Gallery webáruház, mivel az értékesített alkotások között több esetben 30-40 évvel ezelőtt készített, de a mai napig sikeres képek is megtalálhatók.

Az Eifert Art Gallery webáruház folyamatosan bővíti könyv választékát is, ahol jelenleg Turczi István EROTIKON Eifert János aktfotóival, és Feledy Balázs "Eifert János" kismonográfia című könyvek találhatók. A zárt sorozatok miatt az Eifert Art Gallery webáruház folyamatos új kínálattal jelenik meg és új alkotók meghívásával biztosítja azt. Az értékesítésre felkínált képek Eifert János Balogh Rudolf díjas fotóművész ►, mint az Eifert Art Gallery webáruház alapítója és művészeti vezetője minőségi elbírálásán mennek keresztül. Az Eifert Art Gallery webáruház kínálatába csak a magas művészi értéket képviselő díjnyertes kiállítási képek kerülhetnek. Az Eifert Art Galley webáruház a kiállított garanciával igazolja, hogy az Alkotó, az adott méretben és technikával megjelenített műalkotását a limitált mennyiségen felül nem értékesíti.
Az Eifert Art Gallery webáruház az Alkotóval kötött adásvételi szerződésben rögzítette, hogy az Alkotó sem értékesít az adott méretben és technikával készült alkotásból a limitált mennyiségen felül további példányokat. Ha egyedi, különleges és értékálló ajándékot keresünk akkor az Eifert Art Gallery webáruház kínálatában biztos megtaláljuk. Érdemes az Eifert Art Gallery webáruház rendszeres látogatása, mert minden hónapban lesz „A hónap Alkotója” megjelenés, amikor egy kiválasztott fotóművész vagy festő mutatkozik be alkotásaival.

Az ilyen eseményekről az Eifert Art Gallery webáruház hírlevelet küld a regisztrált felhasználók számára. Különlegessége az Eifert Art Gallery webáruháznak, hogy Eifert János analóg technikával készített és kidolgozott képek eredeti példányait is értékesíti. Ebben az esetben a zárt sorozatban megvásárolható példányszám egy. Az Eifert Art Gallery webáruház további tervei között szerepel galéria létrehozása ►, ahol az alkotások nyomtatott formában is megtekinthetők. Az Eifert Art Gallery webáruház egy hiányt pótol azzal, hogy lehetőséget biztosít elismert fotóművészek számára képeik értékesítésére, ezzel a fotográfia értékét és megítélését is növelve. Látogasson el az Eifert Art Gallery webáruházba és találja meg az egyedi képet, ami hosszú időn keresztül lesz lakása, irodája különleges dísze!
Eifert Art Gallery

Rólunk

Az Eifert Art Gallery weboldalt Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész alapította 2021-ben azzal a céllal, hogy zárt sorozatban (limited edition) , sorszámozva és garanciával ellátva értékesítse díjnyertes kiállítási alkotásait. Az eladásra felkínált alkotások csak az Eifert Art Gallery weboldalon vásárolhatók.  Eifert János fotómúvész további alkotók meghívását is terve ...

Szolgáltatások

BÉRBEADÁS

Az Eifert Art Gallery lehetőséget biztosít az alkotások bérletére napi, heti, vagy az ön által kiválasztott időtartamra.

TOVÁBB

PORTRÉ FOTÓZÁS

Az Eifert Art Gallery alkotói vállalnak egyedi portré és alkalmi fotózást.

TOVÁBB

WORKSHOP

Az Eifert Art Gallery vállalja igény szerint workshopok rendezését egyedi helyszíneken.

TOVÁBB

SAJTÓFOTÓ

Az Eifert Art Gallery lehetőséget kínál a sajtó és a nyomtatott kiadványok számára az egyedi méretben és a szerződés szerint meghatározott felhasználásra a megjelentetett képek megvásárlásra.

TOVÁBB

KIÁLLÍTÁSOK

Az Eifert Art Gallery vállalja Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész által készített alkotásokból összeállított tematikus kiállítások kölcsönzését.

TOVÁBB

Kapcsolat egy kattintással

  • More One Kft.
    1165 Budapest, Futórózsa utca 70. 4.em. 3
  • Tel.: +36 70 338 4224
  • info@eifertartgallery.hu
  • www.eifertartgallery.hu

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 194358