Egyedi ajándék fotó alkotások

Egyedi ajándék fotó alkotásokEifert János Balogh Rudolf díjas fotóművész ► 23 éves korában, a népi táncművészet mellett indult el a fotóművészet felé, és abban az időben készültek az első Eifert művészi fotók. A 2021-ben megalapított Eifert Art Gallery elsődleges célja, hogy az Eifert János egyedi ajándék fotó alkotások ajándékba vagy befektetési célra megvásárolhatóak legyenek. Az Eifert János által készített egyedi fotó alkotások ajándékba kifejezik a vásárló és a megajándékozott kapcsolatát is a fotóművészet felé.

Az Eifert János egyedi fotó alkotások ajándékba ► értékét az adja, hogy a megvásárolt alkotások kiállításokon, FIAP és PSA szalonokon szerepeltek és kaptak díjakat. Az egyedi ajándék fotó alkotások kizárólag az Eifert Art Gallery webáruházban vásárolhatók meg, és csak a meghirdetett limitált mennyiségben. Az egyedi fotó alkotások ajándékba minden esetben a legmodernebb giclée tintasugaras technikával kerülnek nyomtatásra archív papírra. A különleges ajándékok nem csak meglepetések lehetnek, hanem egyedi ajándék fotó alkotások is. Az ilyen egyedi ajándék fotó alkotások különlegességét a művészi érték mellett az Eifert János Balogh Rudolf díjas fotóművész eredeti aláírása is adja. Az Eifert Art Gallery az Eifert János által meghívott további művészek számára is egyedi ajándék fotó alkotások bemutatására. Az életünkben több olyan kiemelkedő esemény van, amikor arra évek múlva is szeretnénk visszaemlékezni. Ilyen lehet az esküvő, gyerek születés, egész évfordulós születésnap és házassági évforduló. Az ilyen alkalmakat tehetjük örökre emlékezetessé például egyedi ajándék fotó alkotások vásárlásával. Az egyedi ajándék fotó alkotások éveken keresztül fogják díszíteni a nappalinkat vagy a lakásunk egyéb helyiségeit. Az egyedi ajándék fotó alkotások értékálló díszei lehetnek irodáknak és tárgyalóknak is, kifejezve a vállalkozás kapcsolatát és hozzáértését a fotóművészethez. Ha valami különlegességre vágyunk, és nem szeretnénk a tucatban készülő faliképek közül választani, akkor az Eifert Art Gallery weboldalon megtaláljuk azokat az egyedi ajándék fotó alkotásokat amit keresünk.

Az Eifert Art Gallery az egyedi ajándék fotó alkotások minőségét a giclée technikával garantálja ►. A giclée alkotással készült egyedi ajándék fotó alkotások időtálló pigment tartalommal rendelkező 12 színes tintasugaras nyomtatással készülnek archív hordozóra. A giclée eljárással készült egyedi ajándék fotó alkotások akár 100 évet is meghaladó minőségi garanciát jelentenek megfelelő körülmények között történő tárolás esetén. Az egyedi ajándék fotó alkotások értékét a minőség mellett a limitált mennyiség biztosítja. Az Eifert Art Gallery az alkotók által meghatározott mennyiségben értékesít egyedi ajándék fotó alkotásokat. Az egyedi ajándék fotó alkotások minden esetben az Eifert Art Gallery hitelesítésével kerülnek értékesítésre. A névre szóló hitelesítés (Certification) tartalmazza a vevő és az alkotó nevét, az egyedi ajándék fotó alkotás nevét, méretét és a sorszámot. Az Eifert Art Gallery a egyedi ajándék fotó alkotásokat a galéria száraz bélyegzőjével, az alkotó és Eifert János aláírásával, a sorszámmal, az alkotás címével és a kép készítésének és a vásárlásnak a dátumával látja el. Az Eifert Art Gallery az értékesítésre felkínált Eifert János Balogh Rudolf díjas fotóművész egyedi ajándék fotó alkotásai mellet az Eifert János által meghívott további alkotóktól is értékesít egyedi ajándék fotó alkotásokat. Az értékesítésre felkínált egyedi ajándék fotó alkotások kiválasztásának elsődleges szempontja az, hogy az alkotás sikeresen szerepeljen nemzetközi, elsősorban FIAP és PSA szalonokon és hazai pályázatokon, kiállításokon.

Az egyedi ajándék fotó alkotások biztonsági csomagolásban kerülnek szállításra keretezve vagy az alkotásnak megfelelő vakkerettel. Az Eifert Art Gallery lehetőséget biztosít az egyedi ajándék fotó alkotások személyes átvételére is, amikor az alkotó adja át a megvásárolt egyedi ajándék fotó alkotást. Az egyedi ajándék fotó alkotások értékes befektetések is, ezért vállalkozások irodáinak, tárgyalóinak értékes dísze lehet. Az Eifert Art Gallery által forgalmazott egyedi ajándék fotó alkotások szállítási határideje 14 nap a giclée eljárás időigényessége miatt. Az egyedi ajándék fotó alkotások népszerűsége egyre nő, többen választák már a tucat számra készülő divatos képek helyett az egyedisége és a fotóművészeti értéke miatt. Az Eifert Art Galley törekszik arra, hogy a legszélesebb választékban teremtsen lehetőséget egyedi ajándék fotó alkotások vásárlására neves alkotóktól.
Eifert Art Gallery

Rólunk

Az Eifert Art Gallery weboldalt Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész alapította 2021-ben azzal a céllal, hogy zárt sorozatban (limited edition) , sorszámozva és garanciával ellátva értékesítse díjnyertes kiállítási alkotásait. Az eladásra felkínált alkotások csak az Eifert Art Gallery weboldalon vásárolhatók.  Eifert János fotómúvész további alkotók meghívását is terve ...

Szolgáltatások

BÉRBEADÁS

Az Eifert Art Gallery lehetőséget biztosít az alkotások bérletére napi, heti, vagy az ön által kiválasztott időtartamra.

TOVÁBB

PORTRÉ FOTÓZÁS

Az Eifert Art Gallery alkotói vállalnak egyedi portré és alkalmi fotózást.

TOVÁBB

WORKSHOP

Az Eifert Art Gallery vállalja igény szerint workshopok rendezését egyedi helyszíneken.

TOVÁBB

SAJTÓFOTÓ

Az Eifert Art Gallery lehetőséget kínál a sajtó és a nyomtatott kiadványok számára az egyedi méretben és a szerződés szerint meghatározott felhasználásra a megjelentetett képek megvásárlásra.

TOVÁBB

KIÁLLÍTÁSOK

Az Eifert Art Gallery vállalja Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész által készített alkotásokból összeállított tematikus kiállítások kölcsönzését.

TOVÁBB

Kapcsolat egy kattintással

  • More One Kft.
    1165 Budapest, Futórózsa utca 70. 4.em. 3
  • Tel.: +36 70 338 4224
  • info@eifertartgallery.hu
  • www.eifertartgallery.hu

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 194358