Eifert János művészi fotók

Eifert János művészi fotókEifert János - Balogh Rudolf díjas fotóművész ► 23 éves korában, a népi táncművészet mellett indult el a fotóművészet felé, és abban az időben készültek az első Eifert művészi fotók. Eifert János fotóművész első témaköre a tánc volt, ebben a művészi ágban készültek az első Eifert János művészi fotók. Eifert művészi fotók, képriportoki, írások rendszeresen jelentek meg a szaksajtóban, hazai és külföldi lapokban, könyvekben, kiadványokban ►, később az elektronikus sajtóban, és az interneten. Filmekben, televíziós műsorokban, színpadi látványként, színházi díszletként gyakran jelenetek meg Eifert művészi fotók. Ő maga is gyakran jelent meg különböző film- és TV-műsorokban.

Eifert János fotóművész számos fotóalbumhoz, kiállítási katalógushoz írt bevezetőt, előszót, nyitott meg kiállításokat, és előadásokat, ahol az Eifert János művészi fotók bemutatásra és értelmezésre kerültek. Az 1980-at következő évtől diaporámákat (digiRámákat) is készít Eifert János fotóművész az Eifert János művészi fotók látványos bemutatására. Az Eifert művészi fotók a világ rangos nemzetközi diaporáma-fesztiváljain számos, díjat, grand prix-t nyertek. 1993- ban Eifert János fotóművész a Tánc című képét, Tűztánc c. diaporámáját a FIAP történeti kollekciójába is beválasztották, ami az egyik legrangosabb elismerése az Eifert művészi fotóknak. 2006-ban tanulmányúton járt Kínában Eifert János fotóművész a Chinese Photographers Association meghívására, ahol az Eifert János művészi fotók bemutatásra és kiállításra kerülte. Ezután 2008-tól az Eifert János művészi fotók kiállításokon, előadásokon, és digiRáma-műsor bemutatásokon szerepeltek számos országban. Eifert János fotóművész-nek 150 önálló Eifert művészi fotók kiállítása volt, és az Eifert János művészi fotók 650 csoportos kiállításon is szerepeltek. Eifert János fotóművész korunk Balogh Rudolf díjjal és FIAP, PSA elismerésekkel kitüntetett fotóművésze az egyik meghatározó fotóművész, aki Eifert János művészi fotók alkotásaival egyéni kifejező képességet teremtett. Eifert János fotóművész a Mester és Tanítványai alkotócsoport alapítója és a mai napig aktív tanára, ahol az Eifert János művészi fotók bemutatásán keresztül a művészetének önzetlen átadója a Tanítványok számára. Eifert János fotóművész aktív szereplője és rendszeres megnyitója a hazai fotó kiállításoknak. Eifert János fotóművész 2021-ben megalapítja az Eifert Art Gallery online felületet az Eifert János művészi fotók értékesítésére, elsődlegesen azzal a céllal, hogy az Eifert János művészi fotók és a fotográfia megkapja megérdemelt rangját a művészetek világában.

Az Eifert János művészi fotók mellett ► megjelennek meghívott alkotók képei is az értékesítésére. Az Eifert János művészi fotók értékálló befektetések, és rangos díszei magángyűjtők gyűjteményének és rangos cégek irodáinak. De az Eifert János művészi fotók értékes, egyéni, és eredeti ajándékok lehetnek. Az Eifert János művészi fotók a nappali falát díszítve kifejezik a tulajdonos művészi látásmódját. Az Eifert János művészi fotók hosszú távon időtálló alkotások és kifejezik a Eifert János Balogh Rudolf díjas fotóművész egyéni látásmódját és szuggesztív kifejező képességét. Az Eifert Art Gallery ► első alkalommal biztosít lehetőséget korlátozott darabszámban Eifert János művészi fotók vásárlására. Az Eifert művészi fotók garanciával és igazolással kerülnek értékesítésre. A sorszámozott Eifert János művészi fotók rendelkeznek Eifert János fotóművész eredeti aláírásával, az Eifert Art Gallery száraz bélyegzővel és egy igazolással a példányszámra. Az Eifert János művészi fotók minőségi, un. giclée nyomtatásban archív papírra készülnek, ami akár 200 éven keresztül is megőrzi a minőségét. A megvásárolt Eifert János művészi fotók keretezve kerülnek szállításra a vevő számára, vagy személyesen is átvehetők. Az Eifert Art Gallery elsődleges célja olyan Eifert János művészi fotók bemutatása, amelyek kiállításokon és nemzetközi pályázatokon szerepeltek.

A bemutatásra kerülő Eifert János művészi fotók többszörös FIAP és PSA szalon díjnyertes alkotások. Az Eifert Art Gallery több olyan erdeti Eifert János művészi fotót is értékesít, ami még analóg technikával készült, és csak egy példány van belőle. Ezeknek az Eifert János művészi fotóknak az értékét növeli a néhány esetben több mint 50 évvel ezelőtt készült papírkép kidolgozás. Az Eifert János művészi fotók legtöbb esetben 30x30 mm vagy 30x40 mm méretben kerülnek értékesítésre, azonban néhány esetben elérhető a 100x100 mm és a 70x100 mm egyedi méret is. Ezek a nagyobb méretű Eifert János művészi fotók a giclée nyomtatás mellett vakkeretet kapnak. Az Eifert János művészi fotók akár egyedi méretben is rendelhetők abban az esetben, ha az nem rontja az alkotás értékét, és a minőségi nyomtatás lehetséges a kívánt méretben.
Eifert Art Gallery

Rólunk

Az Eifert Art Gallery weboldalt Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész alapította 2021-ben azzal a céllal, hogy zárt sorozatban (limited edition) , sorszámozva és garanciával ellátva értékesítse díjnyertes kiállítási alkotásait. Az eladásra felkínált alkotások csak az Eifert Art Gallery weboldalon vásárolhatók.  Eifert János fotómúvész további alkotók meghívását is terve ...

Szolgáltatások

BÉRBEADÁS

Az Eifert Art Gallery lehetőséget biztosít az alkotások bérletére napi, heti, vagy az ön által kiválasztott időtartamra.

TOVÁBB

PORTRÉ FOTÓZÁS

Az Eifert Art Gallery alkotói vállalnak egyedi portré és alkalmi fotózást.

TOVÁBB

WORKSHOP

Az Eifert Art Gallery vállalja igény szerint workshopok rendezését egyedi helyszíneken.

TOVÁBB

SAJTÓFOTÓ

Az Eifert Art Gallery lehetőséget kínál a sajtó és a nyomtatott kiadványok számára az egyedi méretben és a szerződés szerint meghatározott felhasználásra a megjelentetett képek megvásárlásra.

TOVÁBB

KIÁLLÍTÁSOK

Az Eifert Art Gallery vállalja Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész által készített alkotásokból összeállított tematikus kiállítások kölcsönzését.

TOVÁBB

Kapcsolat egy kattintással

  • More One Kft.
    1165 Budapest, Futórózsa utca 70. 4.em. 3
  • Tel.: +36 70 338 4224
  • info@eifertartgallery.hu
  • www.eifertartgallery.hu

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 194358