Művészi fotográfia dekoráció

Művészi fotográfia dekorációA modern lakberendezők előszeretettel használják a művészi fotográfia dekoráció alkotásokat ► a lakások, irodák egyedi díszítésére. A művészi fotográfia dekoráció az elmúlt évtizedekben kezdte el megtalálni a helyét a képzőművészeti alkotások területen, amikor elfogadottá vált az addig uralkodó festmények kiváltására. Több egyedi fotó alkotás a jelen kor kiemelkedő pillanatinak megörökítésével vált alkalmassá a művészi fotográfia dekoráció területen történő felhasználásra. Több piacvezető cég a pénzügyi szektor, a kereskedelem és befektetési területen előszeretettel érzi úgy, hogy a cég által képviselt gondolkodásmód és ízlésvilág kifejezésére a művészi fotográfia dekoráció a legalkalmasabb. A jellemző és meghatározó értéke a művészi fotográfia dekoráció alkotásoknak az, hogy a kiállítás helyszínének legjobban megfelelő méretben készülhet. Ezért láthatunk modern intézmények közösségi tereiben is akár több méteres művészi fotográfia dekoráció alkotásokat. A befektetők és gyűjtők számára is értéket jelentenek a művészi fotográfia dekoráció alkotások.

A legtöbb esetben a művészi fotográfia dekoráció alkotások korlátozott példányban (limited edition) készülnek, ezért értékálló befektetések. A mai kor technológia lehetőséget biztosít arra, hogy a művészi fotográfia dekoráció alkotások akár 12 színnel giclée print eljárással kerülnek nyomtatásra. A giclée print eljárás során pigment tartalmú festéket használnak, ami biztosítja a művészi fotográfia dekor alkotások minőség megőrzését hosszú, akár több mint 100 éves időtartamra is. Az Eifert Art Gallery weboldalon elsősorban Eifert János – Balogh Rudolf díjas fotóművész alkotásai vásárolhatók meg művészi fotográfia dekoráció céllal akár 100 x 160 méretben is. Az Eifert Art Gallery weboldal lehetőséget biztosít művészi fotográfia dekoráció alkotások bérlésére ► is, amikor az alkotások meghatározott időtartamra egy rendezvényen vagy egy kiemelkedő alkalmon jelennek meg.

A művészi fotográfia dekoráció alkotások minden esetben egyedi igazolással vannak ellátva, ami garantálja a korlátozott példányszámot, és a minőséget. Az Eifert Art Gallery weboldalon forgalmazott művészi fotográfia dekoráció alkotások a megrendeléstől számított 1-2 héten belül kerülnek szállításra a megrendelő által megadott címre. A személyes átvétel során lehetőséget biztosítunk arra, hogy a művészi fotográfia dekoráció alkotásokat személyesen Eifert János Balogh Rudolf – díjas fotóművész ►től vegye át. A legjobb megoldás az, ha már a tervezés folyamatában felveszi a kapcsolatot az Eifert Art Gallery weboldallal a megadott elérhetőségeken annak érdekében, hogy a művészi fotográfia dekoráció alkotás megfelelő méretben készüljön, figyelembe véve ezzel a kiállítási felület méreteit. A művészi fotográfia dekoráció alkotások az egyik legjobban növekvő terület a képzőművészeti alkotások értékesítésén belül, az egyre növekvő kereslet miatt. Sokan a kiemelkedő alkalmakra, és meghatározó eseményekre vásárolnak művészi fotográfia dekoráció alkotásokat. Az Eifert Art Gallery weboldal folyamatosan törekszik arra, hogy a ma ismert és elismert alkotók kiállításokon és pályázatokon díjat nyert alkotásai megvásárolhatók legyenek, mint művészi fotográfia dekoráció alkotások. A művészi fotográfia dekoráció alkotások valódi értéke a korlátozott példányszámban (limited edition) van.

Sok ikonikus kép mint pl. Eifert János „Kettőstudat” vagy „A világ végén” című alkotásából művészi fotográfia dekoráció alkotás 5 példányban készül. Az magas színvonalú nyomtatásnak köszönhetően a művészi fotográfia dekoráció alkotásokra minimum 100 év minőségi garanciát vállal a nyomda. Az Eifert Art Gallery weboldalon megjelenő alkotások megtekinthető a rendszeresen megrendezésre kerülő kiállításokon ahol lehetőség van azok művészi fotográfia dekoráció célra történő megrendelésre is. A legfrissebb híreket az Eifert Art Gallery facebook oldalának követésével lehet elérni a művészi fotográfia dekoráció alkotásokról. Az Eifert Art Gallery weboldal lehetőséget biztosít a művészi fotográfia dekoráció alkotások hosszabb rövidebb időszakra történő bérlésére is. Amennyiben személyesen szeretné kiválasztani a művészi fotográfia dekoráció alkotást, akkor arra is lehetőséget biztosít az Eifert Art Galley weboldal előzetes időpont egyeztetés alapján. Az Eifert Art Gallery weboldal legfrissebb művészeti fotográfia dekoráció alkotása Eifert János „Lőrinc Kati Katával” című ikonikus alkotása, ahol a tánc és az anyaság szimbólumai keverednek. mennyiségben. Csak az Eifert Art Gallery weboldalon vásárolható meg az alkotás.
Eifert Art Gallery

Rólunk

Az Eifert Art Gallery weboldalt Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész alapította 2021-ben azzal a céllal, hogy zárt sorozatban (limited edition) , sorszámozva és garanciával ellátva értékesítse díjnyertes kiállítási alkotásait. Az eladásra felkínált alkotások csak az Eifert Art Gallery weboldalon vásárolhatók.  Eifert János fotómúvész további alkotók meghívását is terve ...

Szolgáltatások

BÉRBEADÁS

Az Eifert Art Gallery lehetőséget biztosít az alkotások bérletére napi, heti, vagy az ön által kiválasztott időtartamra.

TOVÁBB

PORTRÉ FOTÓZÁS

Az Eifert Art Gallery alkotói vállalnak egyedi portré és alkalmi fotózást.

TOVÁBB

WORKSHOP

Az Eifert Art Gallery vállalja igény szerint workshopok rendezését egyedi helyszíneken.

TOVÁBB

SAJTÓFOTÓ

Az Eifert Art Gallery lehetőséget kínál a sajtó és a nyomtatott kiadványok számára az egyedi méretben és a szerződés szerint meghatározott felhasználásra a megjelentetett képek megvásárlásra.

TOVÁBB

KIÁLLÍTÁSOK

Az Eifert Art Gallery vállalja Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész által készített alkotásokból összeállított tematikus kiállítások kölcsönzését.

TOVÁBB

Kapcsolat egy kattintással

  • More One Kft.
    1165 Budapest, Futórózsa utca 70. 4.em. 3
  • Tel.: +36 70 338 4224
  • info@eifertartgallery.hu
  • www.eifertartgallery.hu

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 194358