Művészi fénykép dekoráció

Művészi fénykép dekorációA modern lakberendezők előszeretettel használják a művészi fénykép dekoráció alkotásokat ► a lakások, irodák egyedi díszítésére. A művészi fénykép dekoráció az elmúlt évtizedekben kezdte el megtalálni a helyét a képzőművészeti alkotások területen, amikor elfogadottá vált az addig uralkodó festmények kiváltására. Több egyedi fotó alkotás a jelen kor kiemelkedő pillanatinak megörökítésével vált alkalmassá a művészi fénykép dekoráció területen történő felhasználásra. Több piacvezető cég a pénzügyi szektor, a kereskedelem és befektetési területen előszeretettel érzi úgy, hogy a cég által képviselt gondolkodásmód és ízlésvilág kifejezésére a művészi fénykép dekoráció a legalkalmasabb.

A jellemző és meghatározó értéke a művészi fénykép dekoráció alkotásoknak az, hogy a kiállítás helyszínének legjobban megfelelő méretben készülhet. Ezért láthatunk modern intézmények közösségi tereiben is akár több méteres művészi fénykép dekoráció alkotásokat. A befektetők és gyűjtők számára is értéket jelentenek a művészi fénykép dekoráció alkotások. A legtöbb esetben a művészi fénykép dekoráció alkotások korlátozott példányban (limited edition) készülnek, ezért értékálló befektetések. A mai kor technológia lehetőséget biztosít arra, hogy a művészi fénykép dekoráció alkotások akár 12 színnel giclée print eljárással kerülnek nyomtatásra.

A giclée print eljárás során pigment tartalmú festéket használnak, ami biztosítja a művészi fénykép alkotások minőség megőrzését hosszú, akár több mint 100 éves időtartamra is. Az Eifert Art Gallery weboldalon elsősorban Eifert János – Balogh Rudolf díjas fotóművész ► alkotásai vásárolhatók meg művészi fénykép dekoráció céllal akár 100 x 160 méretben is. Az Eifert Art Gallery weboldal lehetőséget biztosít művészi fénykép dekoráció alkotások bérlésére is, amikor az alkotások meghatározott időtartamra egy rendezvényen vagy egy kiemelkedő alkalmon jelennek meg. A művészi fénykép dekoráció alkotások minden esetben egyedi igazolással vannak ellátva, ami garantálja a korlátozott példányszámot, és a minőséget. Az Eifert Art Gallery weboldalon forgalmazott művészi fénykép dekoráció alkotások a megrendeléstől számított 1-2 héten belül kerülnek szállításra a megrendelő által megadott címre. A személyes átvétel során lehetőséget biztosítunk arra, hogy a művészi fénykép dekoráció alkotásokat személyesen Eifert János Balogh Rudolf – díjas fotóművésztől vegye át. A legjobb megoldás az, ha már a tervezés folyamatában felveszi a kapcsolatot az Eifert Art Gallery weboldallal a megadott elérhetőségeken annak érdekében, hogy a művészi fénykép dekoráció alkotás megfelelő méretben készüljön, figyelembe véve ezzel a kiállítási felület méreteit.

A művészi fénykép dekoráció alkotások az egyik legjobban növekvő terület a képzőművészeti alkotások értékesítésén belül, az egyre növekvő kereslet miatt. Sokan a kiemelkedő alkalmakra, és meghatározó eseményekre vásárolnak művészi fénykép dekoráció alkotásokat. Az Eifert Art Gallery weboldal folyamatosan törekszik arra, hogy a ma ismert és elismert alkotók kiállításokon és pályázatokon díjat nyert alkotásai megvásárolhatók legyenek, mint művészi fénykép dekoráció alkotások. A művészi fénykép dekoráció alkotások valódi értéke a korlátozott példányszámban (limited edition) van. Sok ikonikus kép mint pl. Eifert János „Kettőstudat” vagy „A világ végén” című alkotásából művészi fénykép dekoráció alkotás 5 példányban készül. Az magas színvonalú nyomtatásnak köszönhetően a művészi fénykép dekoráció alkotásokra minimum 100 év minőségi garanciát vállal a nyomda. Az Eifert Art Gallery weboldalon megjelenő alkotások megtekinthető a rendszeresen megrendezésre kerülő kiállításokon ahol lehetőség van azok művészi fénykép dekoráció célra történő megrendelésre is. A legfrissebb híreket az Eifert Art Gallery facebook oldalának követésével lehet elérni a művészi fénykép dekoráció alkotásokról. Az Eifert Art Gallery weboldal lehetőséget biztosít a művészi fénykép dekoráció alkotások hosszabb rövidebb időszakra történő bérlésére is ►.

Amennyiben személyesen szeretné kiválasztani a művészi fénykép dekoráció alkotást, akkor arra is lehetőséget biztosít az Eifert Art Galley weboldal előzetes időpont egyeztetés alapján. Az Eifert Art Gallery weboldal legfrissebb művészeti fénykép dekoráció alkotása Eifert János „Lőrinc Kati Katával” című ikonikus alkotása, ahol a tánc és az anyaság szimbólumai keverednek. mennyiségben. Csak az Eifert Art Gallery weboldalon vásárolható meg az alkotás.
Eifert Art Gallery

Rólunk

Az Eifert Art Gallery weboldalt Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész alapította 2021-ben azzal a céllal, hogy zárt sorozatban (limited edition) , sorszámozva és garanciával ellátva értékesítse díjnyertes kiállítási alkotásait. Az eladásra felkínált alkotások csak az Eifert Art Gallery weboldalon vásárolhatók.  Eifert János fotómúvész további alkotók meghívását is terve ...

Szolgáltatások

BÉRBEADÁS

Az Eifert Art Gallery lehetőséget biztosít az alkotások bérletére napi, heti, vagy az ön által kiválasztott időtartamra.

TOVÁBB

PORTRÉ FOTÓZÁS

Az Eifert Art Gallery alkotói vállalnak egyedi portré és alkalmi fotózást.

TOVÁBB

WORKSHOP

Az Eifert Art Gallery vállalja igény szerint workshopok rendezését egyedi helyszíneken.

TOVÁBB

SAJTÓFOTÓ

Az Eifert Art Gallery lehetőséget kínál a sajtó és a nyomtatott kiadványok számára az egyedi méretben és a szerződés szerint meghatározott felhasználásra a megjelentetett képek megvásárlásra.

TOVÁBB

KIÁLLÍTÁSOK

Az Eifert Art Gallery vállalja Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész által készített alkotásokból összeállított tematikus kiállítások kölcsönzését.

TOVÁBB

Kapcsolat egy kattintással

  • More One Kft.
    1165 Budapest, Futórózsa utca 70. 4.em. 3
  • Tel.: +36 70 338 4224
  • info@eifertartgallery.hu
  • www.eifertartgallery.hu

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 194358