Felhasználás feltételei

FELHASZNÁLÁS FELTÉTELEI
 
Az Eifert Art Gallery webáruház az Eifert János Balogh Rudolf díjas EFIAP fotóművész leghíresebb és a meghívott Alkotók legsikeresebb alkotásait értékesíti előre meghatározott  (limited edition) mennyiségben. Az Eifert Art Gallery webáruház üzemeltetője a Moreone Kft. rendelkezik az eladásra felkínált alkotások értékesítési jogával. A megvárolt képek sorszámozottak, a "Garancia" feltételekben meghatározott hitelesítéssel kerülnek átadásra. A képek a legkiválóbb nyomdai eljárással (Giclée print) készülnek a kiválasztott méretben, sérülésmentes biztonsági csomagolásban kerülnek szállításra és átadásra.a vevőnek. Az eladott képek további sokszorításának joga nem kerül vevő tulajdonába. A megvásárolt képek kiadványokban, kiállításokon, plakátokon, on-line felületeken történő megjelenítése csak az Eifert Art Gallery írásos engedélyével lehetséges. Ennek hiányában az Eifert Art Gallery fenntartja a jogot a kártérítési eljárásra. 
A vevő elfogadja, hogy a megrendelés elküldésével vételi szerződés jött létre közte és a Moreone kft között. A vevő a vételi szándéktól történő utólagos visszalépése esetén Moreone Kft jogosult a rendelés értékének (vételár) 25%-ig terjedő kártérítés igényre, amit vevő nem vitat. 
Az Eifert Art Gallery webáruházban csak regisztrált felhasználók tudnak vásárolni. A vásárlás a Moreone Kft K&H 10400621-50527080-84701001 bankszámlára történő átutalással, és személyes átvételkor utánvétellel készpénzben történő fizetéssel lehetséges. A Moreone Kft fenntartja a jogot a 100,000.-Ft-ot  meghaladó utánvételes vásárlás esetén 30% mértékben előleg bekérő kiállítására. Az előleg az átvétel megtagadása és a teljes összeg kifizetésének elmaradása esetén a Moreone kft. -t illeti meg.  A megvásárolt kép átvétele a kiválasztott szállítási mód szerint történik. A magyarországi megrendelések esetén lehetőséget biztosítunk az előre meghatározott időponban a vevő lakhelyén történő átvételre is Eifert János Balogh Rudolf díjas fotóművész jelenlétében.   
A képek egyedi méretben a "Kapcsolat" oldalon keresztül is megrendelhetők, erre az Eifert Art Gallery egyedi árajánlatot készít.  
Eifert Art Gallery

Rólunk

Az Eifert Art Gallery weboldalt Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész alapította 2021-ben azzal a céllal, hogy zárt sorozatban (limited edition) , sorszámozva és garanciával ellátva értékesítse díjnyertes kiállítási alkotásait. Az eladásra felkínált alkotások csak az Eifert Art Gallery weboldalon vásárolhatók.  Eifert János fotómúvész további alkotók meghívását is terve ...

Szolgáltatások

BÉRBEADÁS

Az Eifert Art Gallery lehetőséget biztosít az alkotások bérletére napi, heti, vagy az ön által kiválasztott időtartamra.

TOVÁBB

PORTRÉ FOTÓZÁS

Az Eifert Art Gallery alkotói vállalnak egyedi portré és alkalmi fotózást.

TOVÁBB

WORKSHOP

Az Eifert Art Gallery vállalja igény szerint workshopok rendezését egyedi helyszíneken.

TOVÁBB

SAJTÓFOTÓ

Az Eifert Art Gallery lehetőséget kínál a sajtó és a nyomtatott kiadványok számára az egyedi méretben és a szerződés szerint meghatározott felhasználásra a megjelentetett képek megvásárlásra.

TOVÁBB

KIÁLLÍTÁSOK

Az Eifert Art Gallery vállalja Eifert János Balogh Rudolf - díjas fotóművész által készített alkotásokból összeállított tematikus kiállítások kölcsönzését.

TOVÁBB

Kapcsolat egy kattintással

  • More One Kft.
    1165 Budapest, Futórózsa utca 70. 4.em. 3
  • Tel.: +36 70 338 4224
  • info@eifertartgallery.hu
  • www.eifertartgallery.hu

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 194358